Arxiu de programes

Entorn Ràdio

Entorn Ràdio

El grup de Entorn Ràdio es va constituir fa tres cursos com a grup de treball obert. El grup està format per professionals de centres que treballen la llengua a partir d'un recurs viu, atractiu, diferent,... aprofitant els mitjans informàtics i audiovisuals dels centres i comptant amb el suport de Ràdio Granollers i del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Granollers, tot treballant en xarxa.

En definitiva, una nova manera de treballar la llengua, entendre l'escola i treballar la comunicació perquè la ràdio és màgia i la màgia té molt a veure amb la imaginació. I això és el que fa la ràdio, posar en marxa la nostra imaginació.


Els trets bàsics sobre els quals treballa el grup des dels seus inicis són:
• Utilitzar la ràdio com a eina pedagògica per treballar amb l’alumnat les competències bàsiques del currículum (fonamentalment la competència lingüística comunicativa i audiovisual).
• Compartir aquesta experiència entre els diferents centres educatius, afavorint un treball en xarxa i generant un producte final d’aquesta experiència en forma de programa de ràdio, emès a través de les ones per Ràdio Granollers.

Podeu escolar Entorn Ràdio cada dissabte, de 9.30 a 10.00 hores.

Veure més programes