Veure programa

Esports

Esports

Ràdio Granollers fa un seguiment especial de l'esport més proper

Granollers té clubs molts importants a nivell esportiu. Alguns d'aquests fan presència a les lligues de primera divisió i porten el nom de la ciutat arreu com és el cas del Club Balonmano Granollers. Per això, Ràdio Granollers fa un seguiment molt proper i exhausitiu de tot l'esport de casa nostra.

Al llarg de la setmana es fan diverses retransmissions esportives, que varien en funció dels horaris dels partits. L'equip d'esports, dirigit per Pol Estopiñán, es desplaça fins al camp on es disputen i us mantenen informats de totes les jugades i resultats.

Tota la informació dels equips de la ciutat es pot seguir cada dia al magazín Granollers avui

La Tertúlia esportiva, dilluns i divendres, d'11.30 a 12.10 hores.

Ciutat esportiva, de dilluns a divendres, de 12.45 a 13.00 hores.

Programa

Esports (17-10-2018) Espaimotor. Recepció institucional als esportistes granollerins participants als Jocs Especial Olympics.

Esports (17-10-2018) Espaimotor. Recepció institucional als esportistes granollerins participants als Jocs Especial Olympics.

Espaimotor. -Aleix Agudo. Recepció institucional als esportistes granollerins participants als Jocs Especial Olympics. -Àngels Traveria, membre de la comissió d'esports de l'Escola d'Educació Especial Montserrat Montero.

.