Notícies

Retorna la programació de sardanes a Ràdio Granollers

Retorna la programació de sardanes a Ràdio Granollers

Després de molts anys sense programes de sardanes, Contrapunt agafa el relleu d'un espai que va desaprèixer fa anys: Al compàs de la sardana, realitzat per Carles Roquet i Josep Palau, entre d'altres persones més. Contrapunt comença emissions aquest dilluns 23 d'octubre, de 20.30h a 21.30h. És el nou programa dedicat a la música de cobla i a l'actualitat sardanista que aspira a reprendre amb força aquest contingut en la nostra graella de programació.

Jordi Rubio, el seu editor i presentador, serà amb nosaltres els dilluns, de 20.30h a 21.30h, per oferir-nos la millor música de sardanes i tota l'actualitat que se'n deriva, especialment la que fa referència a Granollers i el Vallès Oriental. En aquest sentit, Contrapunt ha de tenir una especial col·laboració amb les entitats sardanistes de la comarca, molt especialment amb l'Agrupació Sardanista de Granollers, l'entitat local de referència que desitgem continuï donant escalf al jove editor del programa, Jordi Rubio.

Ens satisfà molt poder anunciar aquest nou programa perquè ve a cobrir una demanda d'un sector de la societat granollerina i a emplenar un espai que feia anys que no era present en la nostra graella. Benvingut, doncs, Contrapunt