Notícies

La Terrassa, nou programa setmanal

La Terrassa, nou programa setmanal

Dilluns 23 d'octubre arrenca un nou programa a Ràdio Granollers. Es tracta de La Terrassa, un magazín d'entreteniment, actualitat i proximitat que serà a la graella de programació els dilluns, de 19.00h a 20.00h

La Terrassa és un programa en directe i amb moltes seccions que busca arribar a un ampli sector de gent que el pugui fidelitzar. L'ànima del projecte és Sergi Ambudio, un jove periodista que és l'editor i presentador i que, entre els seus encerts, en destaca un per sobre de tots: que ha aplegat un gran ventall de col·laboradors. 

Sergi Ambudio ens diu que La Terrassa és 'un programa fresc, carregat d'energia i format per un equip amb el diagnòstic de ser uns malalts de ràdio.' Aquesta circumstància trenca amb el fet que 'dilluns sigui el pitjor dia de la setmana: que la rutina torna a perseguir tothom, que es fa tot més pesat...' Sergi i el seu equip auguren que 'La Terrassa arriba per trencar amb tots aquests esquemes.' Ens volen convidar a seure a la seva terrassa radiofònica i a passar una hora entretinguda amb informació i tots els continguts que facin falta per passar una bona hora de ràdio. Hi sou condivats a seure.